Bora workshop 2023

Dit jaar werden wij uitgenodigd door Bora om in de “BORA lounge” in Oss (Nederland) een bijscholing bij te wonen van hun productlijn.

Daar werden we verder wegwijs gemaakt in hun volledige gamma waar er voor elke klant wat wils is, van de functionele kok tot hobby-chef.

Met de groep hebben we samen enkele gerechten klaargemaakt op de BORA Professional 3.0 kookplaat met kookveldafzuiging in combinatie met de X BO oven.

Professional 3.0

Een sterke afzuiging die geïntegreerd in het kookoppervlak zit. Bij het activeren van de afzuiging gaat de afsluitklep automatisch open en dicht. De geïntegreerde sensoren zorgen er bij het sluiten voor dat er geen voorwerpen klem kunnen komen te zitten. In uitgeschakelde toestand is het systeem volledig gesloten. De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naargelang uw kookgedrag van dat moment. U hoeft niet meer manueel in te grijpen. De kok kan zich volledig concentreren op het koken.

Het fijne aan dit systeem is dat er verschillende kookmogelijkheden zijn die u vrij kan combineren met elkaar.

Voorbeelden:

Inductiewok + afzuiging + gaskookveld

Tepan kookveld + afzuiging + inductiekookveld

X BO

Deze oven kan braden, bakken, stomen en nog veel meer. Het grote 19-inch-display met touchscreen is comfortabel in gebruik. Dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma’s en de intuïtieve gebruikersbegeleiding stelt u de oven gemakkelijk in.

Creëer zo de perfecte kook- en bakresultaten, ook als u niet zo ervaren bent in de keuken.

De automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de deur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt. Na de bereiding wordt de stoom weggeleid en zal de deur automatisch openen, zo krijgt u geen hete stoom in het gezicht. Tijdens het koken worden alle geuren gefilterd dankzij de koolstoffilter, ook die van vis.

Na het koken is het tijd voor onderhoud, daar heeft niemand zin in! Geen probleem! Met de vijf reinigingsprogramma’s, van snelle tot intensieve reiniging is het onderhoud kinderspel! Met behulp van de cartridge met twee kamers wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon – net zoals de borden en kopjes in de vaatwasmachine.

Alles samengevat zijn de producten van Bora van hoge en professionele kwaliteit die koken gemakkelijk en leuk maken.