Inbouwtoestellen

Als expert in keukens en kasten zijn we gaandeweg ook een expert geworden in keukenapparatuur. Zelfs zonder dat je een nieuwbouwkeuken of een volledige keukenrenovatie voorziet, kunnen wij je helpen bij het vervangen van je inbouwtoestellen. Niet alleen geven we raad bij de aankoop, maar we plaatsen ook de toestellen, passen je kasten aan én zorgen voor service na verkoop. Geef toe, waar vind je nog zo’n totaalpakket?

Onze werkwijze

Werkwijze

#1
Afspraak

Wil je nieuwe inbouwtoestellen in je keuken? In ons kantoor in Zandhoven hebben we een volledig ingerichte keuken met een aantal voorbeeldtoestellen, als je graag inspiratie wil opdoen. Als een bestaand toestel vervangen moet worden, dan is het vaak gemakkelijker om bij je thuis af te spreken. We brengen de catalogi van verschillende merken mee en bekijken ter plaatse wat de wensen en mogelijkheden zijn. Blijkt het nodig te zijn om ook de kasten aan te passen, dan gebeuren meteen de nodige opmetingen. Om voldoende tijd voor je te reserveren, is het nodig om een afspraak te maken.

#2
Offerte en plaatsing

We maken een offerte met de gekozen toestellen en eventueel de kosten voor het aanpassen van de kasten. Na de goedkeuring van de offerte kan de plaatsing op zeer korte termijn gebeuren, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van de toestellen.

#3
Service na verkoop

We zijn meer dan een meubelmaker, we bieden ook een uitzonderlijke service. Met een volledige service na verkoop bieden we ‘ontzorging’. We blijven jouw aanspreekpunt voor herstelling, zowel tijdens de garantieperiode als nadien. Met eigen techniekers in ons team kunnen we je snel verder helpen.

De Schutter Keukens en Kasten is een preferred partner van Miele. We werken zeer veel met de gekende merken Bora, Blanco, Novy en Siemens maar we kunnen alle merken leveren. De klant is koning!

Maak een afspraak, zodat we je verder kunnen helpen!

[ninja_form id='2']