Kasten & Dressings

Voor alles een plaats en een plaats voor alles, dat is het uitgangspunt bij het samenstellen van kasten en dressings. Wij hebben de ervaring om je met raad en daad bij te staan!

Onze grote troef is ons maatwerk. Gedaan met standaardkasten die net te klein of te groot, niet hoog of laag genoeg zijn! Alles wordt volledig op maat uitgetekend en daarna gemaakt in onze atelier in Zandhoven. Ook de plaatsing van de kasten gebeurt door onze eigen mensen, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen verzekeren bij het realiseren van jouw wensen.

Ik wil een kast op maat Ik zoek een dressing

Kasten op maat

Bij De Schutter kan je terecht voor alle mogelijke kasten. Of het nu gaat om een mooi tv-meubel waarin alle kabels vakkundig worden weggewerkt, een kast in de berging waarin ook de wasmachine en de droogkast verwerkt zitten, een inbouwkast op zolder of in de kinderkamer of een kast met heel specifieke afmetingen, je bent bij ons aan het juiste adres!

Het is belangrijk om vooraf goed te bekijken over welke ruimte je beschikt en hoe we die ruimte optimaal kunnen benutten. Daarvoor nemen we de tijd, zodat het uitgewerkte ontwerp jouw wensen weerspiegelt. Samen bespreken we het volledige project, van de invulling van de ruimte over de gewenste stijl tot de gebruikte materialen. Zo komen we tot kasten die aan alle verwachtingen voldoen!

Contact opnemen

Dressings naar uw smaak

Zeg niet ‘kleerkast’ tegen een dressing. Een dressing is een verlengstuk van je persoonlijkheid, dus die kan niet anders dan op jouw maat en volgens jouw wensen ontworpen worden.

Heb je behoefte aan veel hangruimte of is het eerder legruimte dat je zoekt? Wil je ook je schoenen in de dressing? Welke uitstraling moet de dressing krijgen? Heb je een voorkeur voor bepaalde materialen? Al deze elementen verwerken we in een ontwerp met een logische en gebruiksvriendelijke indeling die optimaal rekening houdt met de beschikbare ruimte. Zo maken we die gedroomde dressing werkelijkheid!

Bekijk onze realisaties

Een greep uit onze recente realisaties