Keukens

Je keuken moet praktisch zijn, waar je gemakkelijk alles vindt en vlot kunt werken, maar moet ook een aangename omgeving zijn, waar je graag in vertoeft. Wij helpen je om deze evenwichtsoefening te maken.

We zijn van alle markten thuis. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kunnen we je de nodige tips geven. Wil je een landelijke stijl of eerder modern? We tekenen voor jou een kwaliteitsvolle keuken op maat uit waar jij je persoonlijke wensen in terugvindt.

Ontdek onze werkwijze

Werkwijze

#1
Afspraak

Een keuken kies en ontwerp je niet op 1-2-3. Daar neem je je tijd voor. Dus doen wij dat ook, samen met jou! Bij een tasje koffie overlopen we het volledige project van A tot Z, zodat we goed weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Je kunt langskomen bij ons op kantoor, maar we komen ook graag tot bij jou. Zeker bij een renovatie is het handig om ter plaatse af te spreken, zodat we meteen een goed zicht hebben op de ruimte. Omdat we voor dit eerste gesprek voldoende tijd willen reserveren, is het nodig om hiervoor een afspraak te maken.

#2
Ontwerp en offerte

We gebruiken alle informatie uit het gesprek en gaan daarmee aan de slag, om voor jou een ontwerp op maat te maken. Uiteraard wordt dat aan jou voorgelegd en passen we het ontwerp aan tot je er helemaal tevreden over bent. Aan de hand van het ontwerp maken wij voor jou een offerte op maat, zodat je ook een duidelijk zicht hebt op het budget voor de keuken.

#3
Planning

Zo gauw we het eens zijn over het ontwerp en de offerte, kan de planning opgemaakt worden. We bekijken hoeveel tijd we nodig hebben om de keukenonderdelen te maken en wat het plaatsingsschema zegt. Daarna kunnen we een indicatieve plaatsingsdatum afspreken. We komen nog een keertje langs om de laatste details op te meten.

#4
Creatie in het atelier

We maken met de grootste zorg alle onderdelen voor jouw keuken. Dat gebeurt in onze eigen werkplaats in Zandhoven, door gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Zo creëren we een prachtige keuken!

#5
Plaatsing

Niet alleen het maken van de keukenonderdelen doen we zelf, ook de plaatsing van de keuken doen we volledig in eigen beheer. Zo verzekeren we dat alles, tot in de kleinste details, met de grootste zorg en hoogste kwaliteit wordt uitgevoerd. Bij een renovatie kunnen we ook instaan voor afbraak of andere aanverwante opdrachten.

Maak een afspraak, zodat we je verder kunnen helpen!

[ninja_form id='2']