De Schutter

Onze geschiedenis

De Schutter Keukens en Kasten is een derde generatie familiebedrijf dat dagelijks geleid wordt door Johan De Schutter en zijn echtgenote Inés van der Heiden en neef Ben Soetemans. Staf Soetemans, schoonbroer en vader van Ben, is verantwoordelijke voor de werfopvolging. Sinds kort is de zoon van Johan en Inés, Jonas De Schutter, ook van start gegaan in het familiebedrijf. Louis De Schutter en zijn echtgenote Clara Janssens hebben het bedrijf opgericht en zijn nog dagelijks te vinden op de zaak. Samen maken zij deel uit van een ervaren team van 20 mensen.

Terwijl Johan het eerste aanspreekpunt is en instaat voor de verkoop, zorgt Ben in het atelier ervoor dat de klant zijn keuken, dressing en kasten volledig naar wens vervaardigd worden en alles perfect bij de klant kan worden geplaatst en naadloos aansluit in het interieur. Inés zorgt voor de administratieve en financiële opvolging. Zo hebben ze dus een hand in elk project en staan ze samen met hun team steeds garant voor de beste kwaliteit en een uitstekende klantenservice.

Ons team

Een samenspel tussen innovatie, vakmensen én teamwork

Als familiebedrijf draagt De Schutter Keukens en Kasten traditie en een persoonlijke service hoog in het vaandel maar evenveel waarde wordt er aan innovatie, creativiteit en teamwork gehecht.

Net zoals we de nodige aandacht en zorg besteden aan de relatie met onze klanten, onderhouden we ook de band met onze leveranciers. Met velen van hen werken we dan ook al jarenlang samen. Op nationale en internationale beurzen gaan we op zoek naar de nieuwste trends en laten we ons informeren door gerenommeerde leveranciers.

Met zin voor vakmanschap timmeren we samen aan het interieur van jouw dromen! Onze meubelmakers worden voortdurend bijgeschoold. Door de nodige investeringen kunnen ze werken met de nieuwste technologieën. Het atelier is volledig geautomatiseerd en dus uitgerust met de meest moderne machines. Hier zorgen VAKMENSEN voor het maatwerk.

De firma De Schutter keukens is een van onze oudste klanten. Al twee generaties lang mogen wij dit partnership elke week ervaren. Niet alleen de zakelijke relatie kent een lange geschiedenis ook de menselijke relaties zijn van een ongekende warmte en intensiteit. Zo wisselen we vaak informatie uit en krijgen wij steeds waardevolle feedback over hoe wij onze diensten kunnen verbeteren.

Als echte Blum-fans helpt de familie De Schutter ons door de Blum-producten al vele jaren in te bouwen in hun keukens.

Meubelen die overigens getuigen van een groot vakmanschap en kwaliteit. Zowel het product alsook de service van De Schutter Keukens staat garant voor vele jaren keukenplezier van opgetogen klanten. Wij zijn alvast blij dat we de familie De Schutter kunnen bijstaan met onze Blum-producten en af en toe samen mogen terugblikken op een succesvolle samenwerking. Bedankt Louis, Johan en het hele team van De Schutter Keukens.

Oprecht!
Peter Van Hoecke, firma ‘Van Hoecke’
leverancier van functioneel meubelbeslag

 

Johan De Schutter

Zaakvoerder & verkoop

Inés van der Heiden

Administratie & personeel

Ben Soetemans

Leiding productie

Jonas De Schutter

Verkoop

Joppe Bruyninckx

Inkoop & planning

Staf Soetemans

Leiding werfopvolging

Julie Janssens

Onthaal en calculatie

Louis De Schutter

Stichtend zaakvoerder