Interieur met latwerk in Temse

In dit appartement op de 10de verdieping hebben wij een prachtig totaalproject mogen realiseren. Alle kasten zijn vervaardigd uit eik fineer, gebeitst in een donkerbruine kleur.

In de leefruimte is de lange zijde volledig bedekt met kasten. Aan beide uiteinden is er gewerkt met open vakken om het geheel te doorbreken. Onderaan in de wandkast is een bio-Ethanol haard geïntegreerd, deze is rondom voorzien met Dekton in de kleur Radium Industrial.

In de hal is er een grote vestiairekast voorzien met langs de binnenzijde led-strips. Deze kasten hebben een verticaal gefreesde handgreep. In de berging is er gebruik gemaakt van wit laminaat als fronten. De wasmachine en droogkast zijn ook mooi ingewerkt zodat men de werkruimte optimaal kan benutten.

De slaapkamer en badkamer zijn één doorlopende ruimte. Zodra je de ruimte betreedt is er een dressoir die rondom voorzien is met massief latwerk om als scheidingswand te dienen. Door het gebruik van de latjes behoud je de lichtinval en creëer je een tussenscheiding.

Tussen beide doorgangen naar de badkamer zijn er schuifdeuren voorzien, dit ook in het latwerk. Verder door in de badkamer zijn er kasten met schuifdeuren en een zitbankje uit fineer aan de lavabo. Bij de kledingkasten zijn er langs de binnenzijde ook led-strips voorzien en is er ook gebruik gemaakt van de verticaal gefreesde handgrepen.