Landelijk interieur in Zandhoven

Het strak-landelijke interieur in deze woning maakt het plaatje compleet.

Een keuken in wit laminaat gecombineerd met kolomkasten in eik fineer en enkele zwarte details zoals de zellige tegels. Het werkblad en de spoelbak zijn vervaardigd uit een composiet Supreme White met gepolierde afwerking. De keuken is uitgerust met verschillende toestellen van Miele; een friteuse, een combi-oven, combi-stoomoven, culinaire warmhoudlade, vacuümlade, wijnklimaatkast en inbouw koffiemachine. Alsook een inductiekookplaat met wok van Bora.

In de leefruimte is de kastenwand volledig van eik fineer met de tv-kast in een zwart laminaat. Naast de vitrinekast bevindt zich een verborgen deur naar een achterliggende kamer.

De binnendeuren zijn voorzien in smeedijzer, door te werken met schuifdeuren zorgen we voor een vlotte doorgang zonder veel plaatsverlies. 

Ook zijn er in de woning nog kasten geplaatst in de muziekkamer, deze zijn gemaakt uit een wit mat laminaat gecombineerd met enkele delen uit eik fineer voor een warm accent te creëren in de ruimte. 

In de badkamer zijn de kasten ook voorzien in laminaat. De kasten in de slaapkamer zijn zodanig opgesteld om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren in een kleine kamer. Deze deuren zijn voorzien van groeven en een poederlak afwerking.