Modern interieur in Zandhoven

In deze woning hebben we een totaalinterieur voorzien, de laminaat houtstructuur fungeert als rode draad doorheen het volledige project.

De keuken is een combo van wit laminaat en houtstructuur. Als werkblad is er gekozen voor een keramiek Ceppo Di gré, ook deze zien we terug verschijnen doorheen de woning. De Gouden accenten zoals de Quooker kraan geven de keuken een extra touch.

In de kastenwand zijn er twee deuren verwerkt die tot aan het plafond lopen. Deze zorgen voor een strak en modern geheel. De linkse deur is de toegang naar de kelder, de rechter deur gaat naar een compacte inloop voorraadkast.

Achter de keuken bevindt zich via een ingewerkte deur de toegang naar de wasplaats met spoelbakgedeelte. Deze kasten zijn gemaakt uit een wit laminaat, met de wasmachine en droogkast op hoogte.

In de woonkamer hebben we tussen de haard en de muur een tv-kast gemaakt uit mdf grundier. Deze is achteraf door de schilder in een donkergroene kleur geschilderd. In het gastentoilet is het toiletmeubel net zoals de tv-kast in een donkergroene kleur voorzien. Hier zien we terug de gouden accenten die met de groene kleur een warm interieur vormen. De vestiairekast in de hal is ook gemaakt uit mdf grundier, dat door de schilder in het wit geschilderd is.

De kasten in de kinderkamers zijn voorzien uit wit melamine met het bureaublad en de schabben in laminaat. De grote slaapkamer en dressing zijn voorzien uit melamine met dezelfde houtstructuur.

De grote badkamer is voorzien uit wit laminaat met de schuiven in houtstructuur. Hier is ook gebruik gemaakt van het keramieken werkblad zoals de keuken. In de kleine badkamer zien we wederom de laminaat houtstructuur terugkomen.