Strak interieur in Pulle (Keuken, wasplaats, badkamer & bureau)

Deze woning is voorzien van verschillende kasten in een strakke stijl. De open keuken met eiland zorgt voor een aangenaam geheel in de woonkamer. Het keukenwerkblad is een witte composiet Supreme White met velvet afwerking, de kolomkasten en zitbank zijn gemaakt van eik fineer en het keukeneiland is uitgewerkt in een strakke witte laminaat. Deze combinatie zorgt voor een rustige maar ook warme uitstraling. De ingewerkte nis in de kastenwand voorziet de keuken van een gezellig hoekje met een snelle bereikbaarheid naar de keukentoestellen.

De kolomkasten zijn voorzien van een inbouw combi-stoomoven, microgolfoven en koffieautomaat van Miele. Het kookeiland is uitgerust met een inductiekookplaat van Bora en een Quooker kraan.

Achter de keuken bevindt zich het bureau die voorzien is met een geïntegreerde schuifwand, Ook hier komt de combinatie van witte laminaat met eik fineer goed tot zijn recht.

Ook de badkamerkast is voorzien met eik fineer. De wasplaats heeft voldoende opbergruimte met een klein zitgedeelte. De wasmachine en droogkast zijn verwerkt op hoogte voor extra comfort. Aan het spoelbakgedeelte is een kledingstang voorzien, ideaal voor het drogen of strijken van de was.